Tarih: 05.09.2019 07:16

?KAÇ İŞÇİ ÇIKARTACAKSINIZ?´

Facebook Twitter Linked-in

CHP´nin gündeme taşıdığı sorulara başkan Şenlikoğlu´ndan cevap bekleniyor.

Giresun Belediye Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili İsmail ÖVEÇ,  başkan Aytekin  ?İşten çıkartmalar devam edecek mi?? diye sordu.

Giresun Belediyesi´ndeki işten çıkarmalar konusunda CHP sözcüleri ses yükseltmeye devam ediyor. Dünkü Belediye Meclisi toplantısında Giresun Belediye Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili İsmail ÖVEÇ, başkan Aytekin Şenlikoğlu´na belediye bünyesindeki işten çıkarmalarla ilgili yazılı soru önergesi verdi.  Başkan Aytekin Şenlikoğlu da yazılı önergeye en kısa zamanda cevap verileceğini söyledi.

ÖVEÇ HANGİ SORULARI GÜNDEME TAŞIDI?

?Son günlerde Belediyemiz bünyesinde yaklaşık 27 kişinin iş akitleri fesih edilerek işlerine son verilmiştir. İşten çıkarmalar hangi kriterler göz önüne alınarak fesih edilmiştir?? diye soran Öveç; ?İşten çıkarılan kişilerin kıdem ve ihbar tazminatı ödemeleri ile ilgili, fesih tebligatında belirtilen ?makul süre´ ne kadardır?? dedi.

 ?Önümüzdeki süreçte de işten çıkartmalar devam edecek midir, işten çıkartmayı düşündüğünüz toplam kişi sayısı kaçtır?? diyen soran CHP´li Öveç´in sorularına başkan Şenlikoğlu´nun vereceği cevap merakla bekleniyor.

 

 /resimler/2019-9/5/1019026856669.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —