Tarih: 18.05.2016 16:02

Dereli´de terörist mi var?

Facebook Twitter Linked-in

 

Giresun´da PKK´lı teröristlerin üç köylünün yolunu keserek içlerinden birini önce rehin alıp, sonra serbest bıraktığı iddia edildi. Bölgede bulunan üç PKK´lı teröristin eşkali de belirlendi.

Teröristler ellerinde tüfeklerle PKK avına çıkan köylüye dadandı. Teröristler 3 köylünün yolunu kesti, birini rehin alıp serbest bıraktı.

Giresun son günlerde PKK´lı teröristlerin hedefinde. İddialara göre 3 terörist bu kez de Dereli ilçesi Kümbet Yaylası´nda evlerine gitmek isteyen köylülerin yolunu kesti.

2 köylünün erzakını yiyen PKK´lılar bir köylüyü de rehin aldı.

PKK´lılar rehin aldıkları köylüyü daha sonra serbest bıraktı. Teröristlerin rehin aldıkları köylüye bölgede Kobra aracının olup olmadığı ve Dereli´yi sordukları belirtildi.

Jandarmaya ifade veren 3 köylü teröristlerden birini fotoğraf teşhisinde tanıdı. 3 teröristin eşkali belirlenirken, eli silahlı PKK´lıların 2´sinde roketatar bulunduğu belirlendi.

PKK´lı teröristler, Giresun Çaldağ karakoluna 6 Mayıs´ta roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açmış, saldırıda karakol komutanı Astsubay Zafer Çalışkan şehit olmuştu.

Çaldağ saldırısının ardından Güce´de sahne alan teröristler bölgede korku salmaya devam ederken, AKP sözcüleri de güvenli bölgelerde selfi çekip, Facebook´ta bol bol fotoğraf yayınlıyor?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —