?BEN DE PALAVRA OLMAZ´

Emür, seçim startını verdi.

SİYASET 14.02.2019 15:36:02 414 0
?BEN DE PALAVRA OLMAZ´

Emür´ün projeleri heyecan yarattı.

Ak Parti Keşap Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, seçim çalışmalarına start verdi.

Keşap Kapalı Halı Saha ve Sosyal Tesisleri´nde yapılan konser ile Başkan Emür, 5 yılda yapılan, devam eden ve bundan sonraki hedeflerini sinevizyon ile Keşaplı hemşehrilerine detaylı anlattı. Yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen toplantıda, Emür´ün açıklamaları heyecan yarattı.

Yeni dönemde de Keşap´ı Gönül Belediyeciliği ile Keşaplı hemşehleriyle yönetmeye devam edeceklerinin altını çizen başkan Emür; ?Katılım umduğumuzdan çok yüksek olduğu için, bu yoğun ilgiden dolayı tüm Keşaplı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Akşam seçim startımızı verirken, seçim büromuzun da açılışını yapmış olduk. Yarından itibaren bütün hemşehrilerimizi seçim büromuza bekliyoruz. Akşamları biz de seçim büromuzda olacağız? ifadelerini kullandı.

?HALKIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU´

Başkan Emür, görev yaptığı 5 yıl boyunca Keşap´ı, halkın her kesimi ile birlikte yönettiklerini ifade ederek;  ?Yaptığımız projeler her zaman tam puan aldı. Hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Görev yaptığımız süreçte siyasi kimlik gözetmeksizin halkımızın her kesimine eşit mesafede hizmet ürettik. Halkımızın yaşam konforunu arttıran, ayrıca örnek gösterilen sosyal projelere de imza attık. Yeni dönemde de yine vatandaşlarımızla kol kola çalışacağız" dedi.

?TEŞEKKÜRLER KEŞAP´

 ?Keşap´a önemli hizmetler kazandırdık. Hayalleri gerçeğe dönüştürdük, dönüştürmeye devam ediyoruz? şeklinde konuşan başkan Emür;  ?Şimdi Keşap´ın önüne yeni hedefler koyarak hizmetlerimizi sürdürme adına 31 Mart Yerel Seçimleri´nde yeniden Keşaplı vatandaşımızın kendilerinden yetki istiyoruz. 5 yılda yapılan hizmetlerimizi, yapacaklarımızı ve meclis üyesi adaylarımızı tanıttık.  Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bu yapılan hizmetlerin devamı için her bir seçimde bugüne kadar olduğu gibi oylarımızı arttırarak devam ettirdiğimiz gibi hep beraber Keşap için, gönül belediyeciliği için haydi bir daha Keşap´ dedi.

YAPILACAK PROJELER

Ak Parti Keşap Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, seçim startını verdiği toplantıda yene dönemdeki hedeflerini de anlatan önemli mesajlar verdi. İşte Emür´ün projelerini anlattığı konuşmanın satırbaşları?

KEŞAP TUZRİM FAKÜLTESİ

?İlk geldiğimizde dedik ki bu Turizm Fakültesi´ni yaparsak biz yaparız dedik. Yapılacak dediğimiz zaman ?yapamaz´ dediler. Temel alanı 1.500 m2 üzerine toplam 11.000 m2 inşaat alanı olacak olan 4 yıllık Keşap Turizm Fakülte binası, Bodrum dahil 7 katlı olacaktır. Bodrum katı, temeli ve çevre düzenlemesi belediyemizce yapılarak üniversitemize teslim edildi. Toplam 13 Milyon TL ödeneği vardı. Eylül ayında hizmete girecek. 4 yıl içinde 1.500 öğrenci eğitim görecek. Üstlenici firma tarafından inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. En kısa zamanda tamamlanması için takiplerimiz devam edecek. İstenirse Keşap´ta imkansız olarak görülen bir çok konunun gerçekleştirilebileceğini inanıyoruz. Bu Fakülte binası da bunun en güzel örneği??

DOĞALGAZ PRESTİJ PROJEMİZ

?İlk önce doğalgaz lisansını aldık. Uğurca Mahallesi´nin girişinde ilan ettik. İnanmadılar. Dediler ki palavra. Biz dedi ki Mehmet Emür´de palavra olmaz. Bir söz verdiyse yapar. BOTAŞ köyler de çalışmalara başladı. Efendim Keşap´a gelmeyecek, Espiye´ye gelecek. Keşaplıları kandırıyorlar. Zaman geçmedi Keşap´a hat girdi. Bundan iki ay sonra dediler ki Keşap´a iç hat yapılmayacak. Keşap´ta hatlar çalışmaya başladı. İç hatlar yapıldı. Sonra dediler ki bu sarı boru, çok anlıyorlar ya arkadaşlar. Sarı borudan doğalgaz olmaz dediler. Efendim ev bağlantısı yapılmadı dediler. Ev bağlantıları yapıldı. Fındıklı´ya yapıldı. Bozkurt´a yapılmayacak dediler. Yani dediler. Onlar konuşur biz yaparız. Göreceksiniz Nisan ayında geri kalan diğer mahallelerimiz tamamlanacak. Geçen hafta Ankara´daydım. Temmuz ayı içinde gazı vermiş olacaklar. Rabbim yardımcımız olsun. Seneye kışa doğalgazı yakmış olacağız.?

KEŞAP KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ

?Spor Bakanlığı´nda ihale çalışmaları yapılıyor. 1 ay içinde bitmiş olur. Mayıs Haziran ayında temeli atılacak. Stadyum yanına yapılacak olan Keşap Kapalı Spor Salonu, Kültür ve Gençlik Merkezi´nde aktivite alanları, hamamı ve saunası komple bir tesis yapacağız. Salı ve Perşembe sadece bayanların faydalanacağı hamam ve sauna bayanların faydalanacağı günler olacak.?

BELEDİYE BİNASI, MEYDAN VE KÜLTÜR MERKEZİ

?Belediye hizmet binamızın temelini attık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye hizmet binamız toplam 3.000 m² alanda, 4 kattan oluşacak. Belediye binası içinde 250 kişilik toplantı salonu ve 200 m² olan sergi salonu da bulunacak. Ayrıca 6.000 m² olan meydan projemizin içerisinde vatandaşlarımızın daha rahat etmesi ve trafik sorunu olmaması için otopark, süs havuzları, açık hava toplantı ve mitingler alanı gibi birçok detay düşünülerek projelendirilen yeni hizmet binası çevre düzenlemesiyle bölgesin de örnek bir hizmet binası haline gelecek. İlçe meydanı yapılacak.?

BATI ÇIKIŞI

?Aşağı yukarı 3 yıldır uğraşıyoruz. Karayolları´ndan en sol aldığımız dal çık projemiz. Proje ihalemiz yapıldı. Sondajları yapıldı. 2019 yatırım programına yazıldı. Sadece devletin ödenekleri açıldığında dal çık şeklinde modern bir batı çıkışı olacak. Bunu da başaracağız. ?Yapamaz´ diyorlar ya bunu da hep birlikte Allah´ın izniyle hep beraber 5 yıl içinde göreceğiz. Muhtemelen 2020 yılında projemiz başlayacak.?

DUT DİBİ KÖPRÜSÜ YENİLEME PROJESİ

?Halkımıza anket yaptık. 6 proje sunduk. Çünkü biz halkımızın düşüncesi ve fikrine önem veriyoruz. Hep beraber ilçemizde yaşıyoruz. Sizlerin en çok oy verdiği projemiz seçildi. İhalesi yapıldı müteahhit arkadaşımız yer teslimini aldı. Geçen haftalarda sondajı yapıldı. Önümüzdeki bahar aylarında çalışmalara başlayacaklar. Çift taraflı araçların rahat geçeceği, kemer şeklinde iki tarafı yaya kaldırımı olan güzel bir köprü yapacağız. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bu hizmetleri çocuklarımız için yapıyoruz.?

DERİN DENİZ DEŞARJ PROJESİ

?Şuan İller Bankası ile temasta olduğumuz, ÇED planlarının hazırlandığı önümüzdeki 2020 programında deniz derin deşarj projemiz, artık derelerimize kanalizasyon ve pis su akmayacak. Bunların hepsini toplayacağız. Büyük şehirlerdeki gibi ve deniz derin deşarj projesi ile açığa atılacak. Derelerimiz ter temiz olacak. Projemiz hazırlanıyor. Muhtemelen önümüzdeki yıllarda ihalesi yapılacak.?

 BİSİKLET YOLU PROJESİ

?Çevre Bakanlığımıza onaylattık. Şuan da İller Bankası´na ödenek için gönderildi. Sahil bandında bisiklet yolu yapılacak. Gençlerimiz ve çocuklarımız bu yolu rahatlıkla kullanacaklar. Modern bir bisiklet yolu olacak. Keşap´ımıza yakışacak projelerimizden biri olacak. Biz önce projelendiriyoruz. Sonra ödenek buluyoruz. Cenabı Allah´ın izniyle gerçekleştiriyoruz.?

VİYADÜK DOLGU ALANI PROJESİ

?Muhtemelen bir sene içinde dolgu işlemi bitecek. Projesini önümüzdeki yaz hazırlatacağız. Rekreasyon alanı yapacağız. 2 ya da 3 tane iskele olan, çay ocaklarının olduğu, spor alanlarının, yürüyüş alanlarının olduğu 30 dönümlük alan üzerine kurulu olacak.?

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

?Keşap´ta üst yapı, alt yapı, su ve doğalgaz gibi birçok fiziksel projeye imza attık ve atacağız. Gönül Belediyeciliği kapsamından biz önümüzdeki dönem birebir ne kadar kişinin ihtiyacını görebiliriz, ne kadar kişinin gönlünü alabiliriz, bunda işsiz çocuklarımızdan tutunda, hastalarımızın ihtiyacı ve birebir özel işlere kadar birebir gönül yapma olacak.  Zaman zaman ne yazık ki bazı söylentiler duyuyoruz. Biz bunlarla uğraşmıyoruz. kim ne derse desin kaliteli kişi işiyle, boş insan kişiyle uğraşır. Biz işimizle uğraşıyoruz. Kim bizimle uğraşırsa uğraşsın. Bizim derdimiz Keşap, bizim derdimiz Keşaplı hemşehrimiz, hakkımızda ne söylerse söylesinler, kulaklarımızı tıkıyoruz. Hakkımızı hepsine helal ediyoruz. Biz hizmet için varız. Çünkü biz hizmetimize bakıyoruz.?

1945´den beri Keşap Belediye Başkanı görevleri yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür eden başkan EMÜR; ?Değerli hemşehrilerimiz, hepinizin gönüllerine, oylarına talibim. Ben Keşap´ın çocuğuyum. Ölene kadarda kendi imkanlarımla ve devletin imkanlarıyla Keşap´a hizmet etmeye devam edeceğim. Elimden geleni yapmaya da devam edeceğim. Bunun için söz veriyorum? dedi.

KEŞAP MECLİS ÜYE ADAYLARINI TANITTI

Başkan Emür, seçim startını verdiği toplantıda Keşap Meclis Üyelerini de sahneye davet ederek, onları tanıttı.

Başkan Emür; ?Biz bu memleketin gecemizi gündüzümüze kattık ve katmaya da devam edeceğiz. Bu dönem listemizde iki tane hanım kardeşimizde bulunuyor. Onların sayesinde iki kere seçim kazandık. Biz hanım kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Yine onların desteğiyle seçimi kazanacağız. Hanımlar başımızın tacıdır. Rabbim nasip ederse bir dönem daha çalışacağız. Ondan sonrada başkasına emaneti teslim edeceğiz. Biz tüm ekip arkadaşlarımızla hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız, hepinizi seviyoruz, hepiniz başımızın tacısınız. Allah´a emanet olun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bir SEVDADIR Keşap, sevdası olan yorulmaz? dedi.

MECLİS LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Ak Parti Keşap Belediye Meclisi; Sebahattin Aydın, Mustafa Büyükaydın, Şenel Aslan, Nadir Tekin, Saliha Özdemir Bıçakçı, Dursun Akdeniz, Mehmet Külekçi, Nuray Kılıç, Muharrem İnce isimlerinden oluşuyor.

Aday tanıtım törenine katılan vatandaşlar Keşap Belediye Başkanı ve Ak Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür´ün konuşmalarını sık sık sloganlarla böldü ve destek verdi. Toplantı Resul Dindar konseriyle son buldu.

/resimler/2019-2/14/1539336496851.jpg/resimler/2019-2/14/1539569778607.jpg/resimler/2019-2/14/1540112591369.jpg

 


LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

Cumartesi

17.6 °

Pazar

14.7 °

Pazartesi

17.8 °